Avsnitt 13: “AI kommer att ändra hur människor interagerar med sina digitala prylar”

2018-04-12

AI kommer att ändra hur människor interagerar med sina digitala prylar

AI ökar antalet boendereservationer för Airbnb. AI-podden träffar Airbnb:s vice president Mike Curtis.

Mike Curtis, vice president och director of engineering på Airbnb, säger att deras AI-lösningar hjälper användarna att hitta lämpliga boenden bland tiotusentals alternativ, och hur smarta lösningar med hjälp av AI ökat antalet reservationer av boenden med 4 procent, vilket är en signifikant ökning.

Mike Curtis berättar om sin fascination av de senaste framstegen som har skett med hjälp av djup inlärning (deep learning), framför allt inom automatisk översättning där de senaste två årens framsteg varit överlägsna de senaste 20 årens.

AI-podden träffar Mike Curtis, vice president på Airbnb.
Soundcloud
Spotify