Avsnitt 20: “Firmor bör utveckla egna unika AI-lösningar”

2018-05-31

Firmor bör utveckla egna unika AI-lösningar

I säsongens sista avsnitt av AI-poddensdiskuteras hur AI kan användas inom juridiken.

Veckans avsnitt av AI-podden gästas av Magnus Sundqvist, head of digital services på Synch Advokatbyrå. Han berättar för AI-podden om inom vilka områden han ser AI som ett värdefullt hjälpmedel för jurister, allt från kontraktgranskning till att sköta frågor som gäller överklagan av beslut som parkeringsböter.

Han berättar även om en vision där AI kan hjälpa företag att förhandla fram kontrakt som är så fördelaktiga som möjligt. AI-poddens Ather Gattami och Magnus Sundqvist diskuterar även risken med partiskhet i olika juridiska frågor, och kommer fram till just en korrekt implementerad AI kan vara lösningen.

Härmed avslutar vi denna säsong av AI-podden och tackar alla lyssnare som har följt oss och gett sin konstruktiva återkoppling och önskar er alla en varm och fin sommar!

AI-poddens Ather Gattami möter Magnus Sundqvist, head of digital Services på Synch Advokatbyrå.
Soundcloud
Spotify