Avsnitt 35: “IFS använder AI för bättre människa-maskin interaktion”

2018-11-29

IFS använder AI för bättre människa-maskin interaktion

Veckans avsnitt av AI-podden gästas av Bas de Vos, director på IFS labs, som är en forskningsavdelning på IFS.

Bas de Vos, director på IFS labs berättar om hur IFS labs tillämpar AI inom allt från människa-maskin samspel genom bland annat datorhantering av mänskligt språk och prediktioner i bred mening, till processautomation för att eliminera repetitivt arbete för människor.

Han berättar även om ett konkret case där han beskriver hur automation och AI-baserat gränssnitt kan förenkla arbetet för en säljare som är ständigt på resande fot. Ett annat exempel Bas de Vos tar upp är automatisk kundbetjäning.

AI-poddens Ather Gattami och Bas de Vos, director på IFS labs.
Soundcloud
Spotify