Tre personer berättar om Demokratisering av AI gynnar alla - Salesforce på AI-podden podcast studioen

Avsnitt 65: “Att tillgängliggöra AI gynnar alla – Salesforce”

2019-08-29

Demokratisering av AI gynnar alla - Salesforce

Rundabordet

Kommer AI ta över våra jobb? Eller är det kanske istället företagens roll att utbilda personal inom AI och dra nytta av tekniken? I veckans avsnitt av AI-podden får vi celebert besök av inga mindre än Baman Motivala från Salesforce och Anna Felländer som är medgrundare av AI Sustainability Center. Det blir ett runda bords-samtal om hur artificiell intelligens påverkar vårt samhälle – och hur viktigt det är med både förståelse och utbildning inom området.

Baman Motivala har byggt upp Salesforce verksamhet i Norden och har haft flera olika chefsroller på företaget sedan 2005. Idag har Baman ansvar för företagets verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika. Baman Motivala brinner för innovation och har länge föreläst om varför vi bör demokratisera AI.

Anna Felländer är en av initiativtagarna till AI Sustainability Center som hon leder tillsammans med kollegan Elaine Weidman Grunewald. Anna Felländer är en av Sveriges ledande experter inom effekterna av digitalisering på organisationer, samhälle och ekonomi och har författat flera rapporter som berör e-handel, fintech och delningsekonomin.

 

Tre personer berättar om Demokratisering av AI gynnar alla - Salesforce på AI-podden podcast studioen
AI-podden gästas AI-Podden av Baman Motivala från Salesforce och Anna Felländer, medgrundare av AI Sustainability Center.
Soundcloud
Spotify