Avsnitt 101: Utveckling av AI-drivna produkter

2023-06-30

Utveckling av AI-drivna produkter

AI-podden med Dylan Sellberg, produktchef på Hubspot

Vår gäst i det här avsnittet av AI-podden är Dylan Sellberg, produktchef på Hubspot

Dylan berättar om Hubspots senaste AI-utveckling, särskilt den nya produktutveckling som han leder, ChatSpot.ai. Han delar också med sig av andra funktioner där Hubspot implementerat AI för att förbättra produkten.

Dylan och Ather diskuterar produktutveckling av AI-drivna projekt, vad en bör tänka på och hur man ser till att bygga en produkt som är utformad för kundens behov.

Dylan diskuterar också var han ser intressanta tillämpningar av AI för att förbättra marknadsföring och försäljning på företag. Dylan och Ather går vidare med att diskutera framtiden för AI, och Dylan delar sina tankar om var han tror kommer vara den största påverkan för framtidens AI.

AI-podden med Dylan Sellberg, produktchef på Hubspot
Soundcloud
Spotify