Avsnitt 105: Hur intelligent ska AI egentligen vara?

2023-09-01

Hur intelligent ska AI egentligen vara?

AI-podden med Milan Kordestani, entreprenör, investerare och författare

Vår gäst för detta avsnitt av AI-podden är Milan Kordestani, entreprenör, investerare och författare

Milan, som är en serieentreprenör, berättar om hur ett par av hans startups tillämpar AI för att hjälpa människor förbereda sig inför intervjuer respektive tillhandahålla utbildning och mentorskap för att välja individualiserade karriärvägar.

Milan tar på sig investerarhatten och förklarar sin syn på investeringsmarknaden. Han tror inte att det kommer att vara tillräckligt attraktivt för investerare att bara tillämpa AI utan en teknisk vallgrav.

Milan och Ather diskuterar också Milans bok “I’m just saying”, där frågan om att inte kunna ha öppna konversationer om olika åsikter blir en allt större utmaning idag. Detta är högst relevant idag när vi debatterar farorna kontra fördelarna med AI i framtiden.

AI-podden med Milan Kordestani, entreprenör, investerare och författare
Soundcloud
Spotify